3
Logo Hegro
Logo Hegro
Inbraakbeveiliging

HEGRO-beveiliging is gespecialiseerd in het aanleggen van een inbraakbeveiligingsinstallatie in bestaande panden en huizen. De mogelijkheid om de bekabeling mooi weg te werken gaat meestal verder dan U kunt bedenken. Daarnaast gebruiken wij professionele gecertificeerde apparatuur.

Detector

Vaak gebruiken we dubbeldetectors . Een dubbeldetector bevat twee detectiemiddelen die beide in werking moeten treden om tot een alarm te komen.

Bediening alarmsysteem

De bediening van de installatie moet gebruikersvriendelijk zijn. Hiervoor gebruiken we kodebediendelen met LCD display . Op het LCD display wordt met een duidelijke Nederlandse tekst alles weergegeven. Voor nog makkelijker bediening is er een Proximity bedienpaneel. Hiermee kunt u met behulp van een programeerbare sleutel het alarm in- en uitschakelen.

Mistgenerator

Een mistgenerator is een goede oplossing om de schade bij een inbraak tot een minimum te beperken. Ze worden gebruikt als aanvulling op een inbraak alarmsysteem. Bij een inbraak is de mistgenerator in staat om in enkele seconden de ruimte te vullen men een ondoorzichtige dikke mist: een regelrechte ramp voor een inbreker. De mist is niet schadelijk en laat na het optrekken geen sporen na.

Brandbeveiliging

De hoofdzaak van brandbeveiliging is het redden van mensenlevens. Brand in een bedrijf of woning heeft naast materiele schade ook een grote emotionele impact.

Het detecteren van brand kan al simpel door enkele rookmelders te plaatsen en aan te sluiten op het inbraakalarmsysteem.

Voor bedrijven geldt vaak dat brandweer en/of verzekering een brandmeldinstallatie eist. Dit kan een ontruimingsalarm (handbrandmelders) of een volledig brandmeldsysteem zijn.

HEGRO beveiliging kan U begeleiden in:
- het traject van advies
- het maken van een Programma van Eisen
- het installeren,
- het in bedrijfstellen,
- het certificeren van de brandmeldinstallatie
- onderhoud

Alle systemen worden geïnstalleerd volgens de normen van de NEN 2535 en NEN 2575.

Camera systemen

Het gebruik van camerabewaking neemt steeds meer toe in onze samenleving, zowel particulier als zakelijk. Camerabewaking heeft zowel een preventieve- als controlerende werking.

Camerasystemen lopen uiteen van zeer eenvoudig (1 camera) tot oneindig veel camera’s. De mogelijkheden zijn divers. U kunt de camerabeelden direct volgen op een monitor. De beelden kunnen ook worden opgenomen op een hard-disk recorder, zodat men deze later kan bekijken. Tevens is het mogelijk zodra er beweging is op de camera de hard-disk recorder te laten starten om deze beelden op te nemen.

Via een gecodeerd protocol is het mogelijk de beelden op afstand (internet) te bekijken.

Kortom: de mogelijkheden zijn enorm. Het is dus goed van te voren een aantal uitgangspunten op een rijtje te zetten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij aan u een professioneel advies uitbrengen.

Lees hier het artikel van Peelland Perspektief.